Hulpmiddelen en speeltjes

Vibrators, glijmiddel of erotische spellen kunnen als hulpmiddel gebruikt worden bij het vrijen. Dit kan seks plezieriger of spannender maken. Ze kunnen ook worden ingezet als er beperkingen zijn op lichamelijk gebied, bijvoorbeeld als je je handen niet goed kunt gebruiken.

Glijmiddel

Glijmiddel kan het seksuele genot vergroten. Lees verder >>

Vibrators, dildo's en andere speeltjes

Vibrators en dildo's kun je gebruiken om de stimulatie en opwinding te vergroten. Lesbische stellen kunnen ook gebruik maken van voorbinddildo's of vibrators om lekkere seks mee te hebben. Andere speeltjes kunnen je seksleven ook extra spannend maken, zoals streelveren en buttplugs. Een buttplug is een kleine dildo die wordt ingebracht in de anus. Het uiteinde is breed, zodat hij niet in de anus kan verdwijnen. Een buttplug stimuleert de anus en kan bij mannen ook de prostaat stimuleren.

Erotische spelletjes

Er zijn allerlei erotische spelletjes te koop die je met je partner kunt spelen. Dat kan heel spannend zijn en je op hele nieuwe ideeën brengen! Een paar voorbeelden van spelletjes: Ultiem Verlangen, Amour x Amour Maîtresse, Amour x Amour Provocateur, Hart vol Romantiek, Hart vol Erotiek en dobbelstenen met opdrachten (Love Cubes).

Kleding

Speciale kleding kan een nieuw en spannend gevoel geven. Vrouwen kunnen erotische lingerie aantrekken, zoals kanten ondergoed, jarretels of een bodystocking. Als je je fantasie gebruikt kun je misschien ook andere kleren bedenken waar jij je sexy in voelt of waar je partner opgewonden van wordt. Het kan ook helpen als je je onzeker voelt over je lichaam of wanneer je een deel van je lichaam niet mooi vindt. Dan kun je kleding aantrekken, die delen van je lijf bedekt waar jij niet tevreden over bent, zoals een mooie kanten bh om je borsten te liften.

Waar te koop?

Voor spelletjes, kleding en speeltjes kun je terecht bij erotische wikels, maar ook op internet kun je van alles bestellen:

  • www.mailfemale.com: vrouwvriendelijke winkel in Amsterdam en een stijlvolle webwinkel.
  • www.depaarsekeizerin.nl: stijlvolle, vrouwvriendelijke webwinkel met veel informatie.
  • www.moodzz.nl: webwinkel met romantische en erotische cadeaus en spellen.
  • Kijk voor sexy lingerie bij bekende lingeriewinkels zoals Hunkemüller en Livera (vaak ook online).
  • Voor vibrators en glijmiddel kun je ook terecht bij een drogist.