Zoeken

Contactgegevens

Bezoekadres

Rutgers is gevestigd in het verzamelgebouw van HNK (Het Nieuwe Kantoor Utrecht CS)

Arthur van Schendelstraat 648-750, Utrecht

U neemt de hoofdingang/draaideur van HNK en meldt zich aan de balie. De baliemedewerker belt onze receptie en verwijst u dan naar het trappenhuis en de liften aan de linkerzijde. U neemt de lift naar de 6e verdieping en meldt zich bij de receptie van Rutgers.

Rolstoeltoegankelijk

Het gebouw is toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Belt u vooraf naar het HNK (030-4100700); zij hebben de sleutel voor de lift buiten bij de ingang en zullen u naar binnen begeleiden en verder wijzen. Op de begane grond is een invalidentoilet.

Parkeren

In de directe omgeving van ons kantoor zijn buiten voldoende parkeerplaatsen (betaald). Ook is er een parkeergarage in de buurt waar u vooraf online een plaats kunt reserveren.

Medische of seksuologische hulp

Rutgers biedt geen medische of seksuologische hulp. Een overzicht van hulpverleningsadressen per regio vind je op onze website.

Documentatiecentrum

Voor verzoeken voor digitale kopie├źn van artikelen of rapporten kun je contact opnemen met het Documentatiecentrum.

(030) 760 4777

Telefonisch onderzoek

Met enige regelmaat vernemen wij dat iemand zich aan de telefoon uitgeeft als onderzoeker van Rutgers, om vervolgens onder het mom van onderzoek intieme vragen te stellen over seksualiteit. Wij willen heel duidelijk stellen dat wij nooit telefonisch onderzoek doen zonder gemaakte afspraken.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.