Zoeken
Nieuws – Artikel

Boekentip: ‘Wellust’

Terug naar overzicht
4 April 2024

Hoe komt het dat vrouwen vaak niet van seks genieten – en hoe kunnen we dat veranderen? Diep ingesleten culturele mythes over vrouwelijke lust, aangeleerde schaamte over het eigen lichaam en een gebrek aan kennis beperken vrouwen om hun seksualiteit te beleven zoals zij dat zelf willen.

Daarom is er Wellust, een boek over genot voor vrouwen.

Seksuele autonomie

Seksuoloog Elise van Alderen helpt je op weg naar je eigen seksuele autonomie. Haar boek geeft helder uitleg over je seksorganen, bevrijdt je van verwachtingen en druk, neemt misverstanden weg en biedt handvatten en oefeningen om je seksualiteit te ontdekken. Zodat alle vrouwen eindelijk vol- en vrijuit van seks kunnen genieten.

Review

Yuri Ohlrichs, seksuoloog NVVS: “Het is een goed, compleet verhaal over seksualiteit van vrouwen, met aandacht voor mythes en fabels die plezierige seks in de weg staan. Vooral geschreven voor (cis) vrouwen, maar andere seksen en genders kunnen er ook van leren.”

Derde druk

De derde druk van het boek komt eraan. Wil je het boek bestellen? Kijk dan hier.

Elise van Alderen

Elise van Alderen is seksuoloog en arts. Haar praktijk is gevestigd in een centrum voor vrouwenzorg, waar zij vrouwen uit heel Nederland met seksuele problemen behandelt. Ook verkoopt zij 3D-clitorissen en geeft ze informatiebijeenkomsten over vrouwen en seksualiteit. Haar missie is vrouwen de kans te geven hun
seksualiteit naar eigen inzicht en verlangen vorm te geven.

Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen en ervaringsverhalen op het gebied van seksuele gezondheid en rechten.

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.