Zoeken
Nieuws – Artikel

‘Naar bed’ geeft intiem inkijkje in verschillende relaties

Terug naar overzicht
25 January 2022 Tags: naar bed, rutgers, relatie, hoe houd je relatie goed, seksualiteit

We weten dat het gras niet altijd groener is bij de buren. Maar hoe het er écht aan toegaat bij anderen, weten we vaak niet. In het nieuwe VRPO-programma ‘Naar bed’ geven stellen ons een eerlijk en intiem inkijkje in hun relatie.

Leerzaam

Een programma waar wij naar uitkijken. Kinderen, jongeren én volwassenen leren het meeste van elkaar en elkaars ervaringen. Zeker bij thema’s als seksualiteit en intimiteit, die ons persoonlijk raken en spannend kunnen zijn, zijn échte verhalen belangrijk.

Hoe houd je een relatie goed?

Want hoe doen we dat eigenlijk allemaal, een (leuke) relatie hebben en houden? In ‘Naar bed’ vertellen geliefden vanuit hun eigen bed alles over hun relatie. Hoe goed is die? Hoe werken ze eraan? Stellen van jong tot oud, van jaren getrouwd tot net samen en van monogaam tot polyamoreus en alles daar tussenin, bespreken verlangens, vertrouwen, verhoudingen, ruzie en intimiteit. Dat leert ons niet alleen iets over deze koppels, maar ook over onszelf.

Naar bed is van maandag tot en met donderdag om 21:50 uur te zien op NPO 3.

Bekijk de afleveringen en meer over 'Naar bed' bij de VPRO
Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen en ervaringsverhalen op het gebied van seksuele gezondheid en rechten.

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.