Zoeken
Nieuws – Artikel

De Sekszusjes duiken ‘Ongelikt’ het theater in

Terug naar overzicht
23 November 2022 Tags: de sekszusjes, ongelikt, theatervoorstelling, theater, seksuele ontdekkingsreis

Seks is het leukste dat er is! Of toch niet (altijd)…? In Ongelikt, het eerste theaterprogramma van de Sekszusjes, delen Krista (33) en Marcelle (31) Arriëns met humor over hun onzekerheden en ervaringen rondom hun seksuele ontdekkingsreis. Ze voeren de kwetsbare gesprekken die ze als tiener hebben gemist. Want hoe kan je leren over seksualiteit als iedereen zijn seksleven geheim houdt?

Ongelikt de voorstelling

Ongelikt gaat over hun eigen reis tot seks, die voor veel mensen herkenbaar zal zijn. Maar de zusjes nodigen het publiek ook uit om op zoek te gaan naar wat plezier in bed voor hén betekent. Hiermee hopen ze dat mensen zich oké voelen om open over seksualiteit te praten, als ze dat willen.

De voorstelling is voor iedereen vanaf de puberteit. Het is een voorstelling voor wie het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren. Maar ook voor wie nieuwsgierig is om zijn eigen relatie tot seks te verdiepen. Of voor wie gewoon fan is van de creatieve liedjes, zelf geknutselde decors en hilarische sketches van de Sekzusjes.

Speellijst en credits

Ongelikt is te zien vanaf donderdag 24 november tot en met zaterdag 11 februari in verschillende theaters in Nederland. Bekijk hier de speellijst en tickets. Credits: scenario en spel door Krista Arriëns en Marcelle Arriëns en regie door Titus Tiel. De liedjes en muziek zijn door Krista Arriëns, Marcelle Arriëns, Marcel van der Velde en Willem Wits.

Wie zijn de Sekszusjes?

De Sekszusjes, Krista en Marcelle Arriëns, werden  beroemd door hun gelijknamige online programmareeks op YouTube, die totaal maar liefst 4,5 miljoen keer bekeken is. In deze YouTube serie deelden ze op eerlijke wijze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. In de zomer van 2022 gaven zij, in hun serie Naakt voor de klas met de Sekszusjes, seksuele voorlichting op een school in Amsterdam.

Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen en ervaringsverhalen op het gebied van seksuele gezondheid en rechten.

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.