Zoeken
Onderwerp

Hulpmiddelenwijzer: Intiem zijn

Intiem zijn is breed: vrijen, soloseks, erotiek, geslachtsgemeenschap, seksueel plezier en bevrediging. Hoe ervaart u uw eigen lichaam? Wat kan uw eigen lichaam? Lichamelijke, geestelijke ,verstandelijke beperking of ziekte heeft invloed op uw leven dus ook op uw seksleven. Voor intiem zijn is het niet alleen belangrijk om te ontdekken wat u zelf leuk vindt, maar ook erover praten met partner of verzorger. Hulpmiddelen, handig om te doen en diensten kunnen uw intimiteit en seksualiteit ondersteunen, bevredigen en stimuleren. Dit kunnen gewone hulpmiddelen zijn als een optrekhulp voor in bed, een tubeknijper voor stimulerende gel of een krukje bij geslachtsgemeenschap.

Vind betrouwbare informatie over zorghulpmiddelen. Ontdek mogelijkheden en weet waar je bij je keuze op moet letten. Deze site geeft handige tips en betrouwbare en praktische informatie over hulpmiddelen bij dagelijkse activiteiten

Ga naar www.hulpmiddelenwijzer.nl

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.